Oika Oy

Oika Oy:n toiminnan kulmakiviä ovat luotettavuus, laatu ja jämäkkyys. Rakentamisessa meille on tärkeää, että aikatauluissa, suunnitelmissa ja budjeteissa pysytään. Missiomme on olla Suomen suoraviivaisin rakentamisen toimija. 

Pyrimme toimimaan mahdollisimman ketterästi ja asiakkaan kanssa kommunikoiden. Teemme kaikkemme, että kohde valmistuu aikataulussa ja budjetissa pysyen. Modernit projektijohtamisen välineet ja henkilöstömme vuosien kokemus suurista rakennushankkeista takaavat laadun.

Ei rakentamisen tarvitse olla monimutkaista

Suomalainen rakennusala tuppaa tekemään asioista monimutkaisia. Projektit otetaan vastaan jonka jälkeen kilpailutetaan aliurakoitsijat ja ketjutetaan tehtävä työ mahdollisimman pitkälle. Toimintamalli aiheuttaa riskin asiakkaalle – jos työnketjutus katkeaa, viivästyy koko projekti. Me toimimme aina pääurakoitsijana projektissa. Näin pystymme pitämään urakan hallussa aina suunnitelusta valmistumiseen saakka. Vain näin pystymme  takaamaan, että laatu, aikataulu ja budjetti pysyy sellaisena kuin on sovittu.

Oika – Suomen suoraviivaisin rakennusliike

Palvelut

Uudisrakentaminen

Vuosien kokemuksemme laajoista rakennushankkeista tekee meistä parhaan kumppanin uuden kohteen rakentamisessa.

Saneeraukset

Pienet ja suuret saneeraukset ja korjaukset joilla pidennetään kohteen elinkaarta sekä tehdään vanhasta kiinteistöstä entistä ehompi.

Muutostyöt

Toteutamme laadukkaat muutostyöt valvonnasta valmiiseen.

Kerro meille rakennustarpeestasi,
me kerromme kuinka voimme auttaa.